top of page

VATTENRENING

Vattenrening
vackert mörkblå bakgrund med en centrerad vit vattenkaskad. En del droppar har separerat sig från vattnet och utmärker sig vackert mot den mörka bakgrunden.

Vatten är vårt viktigaste livsmedel.

Utan att vi tänker på det konsumerar vi dagligen ca 220 liter vatten per person och dygn. Därför är det också viktigt att vattnet du får från din egen brunn håller en bra kvalitet.

Vi kan tillhandahålla provkit för vattenanalys till självkostnadspris. Vi skräddarsyr sedan din filterlösning med hjälp av våra kompetenta leverantörer på DEBE.

Vi utför även service på filteranläggningar.
 

En vattenanalys är därför en bra start för att ta reda på vad ditt vatten innehåller. När du får provsvaret så ser du bland annat hårdhet, järnhalt och du får samtidigt ett förslag på vattenreningsutrustning om det finns ett behov.

Våra filterlösningar utgår alltid från dina behov, vilket innebär att vi kan erbjuda allt från standardlösningar till nyckelfärdiga speciallösningar.

Vattenreningsutrustning och tillbehör har vi till stor del i lager för försäljning.

Kontakta oss så förmedlar vi vattenanalyser och ger rådgivning om du har problem med ditt vatten. Vi installerar och har service på vattenreningsutrustning. 

bottom of page